Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Pěkně jste to hodnotil, ale jak váš návod v praxi v každé zemi EU naplnit? Díky dřívějšího vzniku "Evropské společenství pro uhlí a ocel" v r.1950 z něhož pak vzešlo EHS a později EU, máme v Evropě poprvé 70 let klidu. Žádné válčení a už to je pokrok. Že stupně vzdělání občanů v každé zemi jsou různé není nic divného, podobné je to i s ekonomikami v těchto zemích. Na naplnění vašeho přání bude určitě potřeba ještě aspoň stovka let. A toho už nebudeme svědky.

4 0
možnosti
Foto

Pokud se podíváte na současný vývoj v Evropě - uprchlická krize, zásahy policie při demonstracích v Paříži, pak se dá říci že klid od druhé světové války právě končí...

0 0
možnosti
PK

Nevím, jestli právě vždělání je to co má zachránit EU, před jejím rozpadem. Zatím jsme stále Evropané a chceme spolupracovat. Je to chyba lídrů jednotné, jakési neoliberální ideologie, která nyní v Evropě a Bruselu vládne. V tom je problém. Tady nikdo nechce opustit Evropu s tím, že se zítra přestěhujeme do Běloruska či na Ukrajinu.

Chceme rozbourat stávající systém Bruselu, odstavit od moci Jeana-Clauda Junckera a Angelu Merkelovou a postavit nový evropský dům na základě idejí třeba takového Charlese de Gaulla.

Německo je největší hybatel Unie. Velká Británie odchází a Francie se drží za Německem v závěsu. Co si budeme povídat. Emmanuel Macron je nohsled. Při takovém rozpoložení není Unie moc demokratickým spolkem.8-o

4 1
možnosti
KB

K89a82r88e35l 75B63o35k

26. 1. 2019 23:03

Ubohost myšlení.

1 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 435x
Buduji Místo v srdci pro Pobyty ve tmě a Osobní rozvoj.
https://mistovsrdci.cz

Aktuálně připravujeme 7 denní bezplatnou výzvou "Tajemství poslední hodiny", aneb jak si nastavit cíle v životě, aby nejen náš den, ale celý život měl smysl.
https://osobnirozvoj.mistovsrdci.cz/vyzva-posledni-hodina