Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

"trvalé odříznutí na všech úrovních od Ruska či od jakékoliv jiné země není možné" .

Severní Korea nemá zdroje energie, má "atom" a přesto tam to šlo.

Píšete o využívání a spolupráci. :-)

Jenže spolupracovat s Hitlerem je stejné jako s Putinem. Vždy se to obrátí proti Vám. Rozdíl je v tom, že Hitler neměl Atomovou bombu a jiné moderní zbraně (určené k zabíjení bez možnosti obrany).

1 0
možnosti
Foto

Kde je pokora, slušnost a vděk? Pomoc Ukrajině není naše povinnost, ale dobrá vůle.

Zdroj: https://martincervenka1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=789433

U nás se považuje neposkytnutí pomoci člověku v nouzi za trestný čin. Až Vám bude hořet barák, třeba nikdo dobrou vůli neprojeví a vykašle se na Vás. A budete pak psát plačtivé blogy ... Rv

0 0
možnosti
Foto

Patřilo to jinam, ale tady se to také hodí.

0 0
možnosti
MK

Podobné texty jsem kdysi četl v souvislosti s utopickým komunismem.

Autor je samozřejmě úplně mimo. Dobré vztahy vás ani nenakrmí ani v zimě neohřejí. V životě je vždy něco za něco a každý se musí snažit, aby měl co nabídnout.

3 0
možnosti
Foto

Bohužel i tento článek je naprosto milný. :-P

4 0
možnosti
ZK

Ministr zahraničí Lipavský, ubezpečil veřejnost, že se bez ruskýho plynu obejdeme, prej mu to řekla von Leynová. Minstr Kupka zase nastínil možnosti dopravy kapalnýho plynu do Čech. Považte, prý po železnici, nebo ho k nám budou lifrovat z Hamburku naši šífaři. Dnes už by takovou blbost neřekli, mazání medu kolem úst skončilo, přichází realita. Dnes naši i sousední politici jen čekají. Dobře vědí, že ten delší konec provazu je v Kremlu. Samozřejmě, že je to špatně, ale je to tak.

4 3
možnosti
Foto

Některé evropské státy plyn dopravují po železnici stejně tak i Spojené státy americké. Přístavy v Antverpách, Mannheimu, Rotterdamu a Štrasburku podepsaly dohodu o spolupráci při zavádění zkapalněného zemního plynu (LNG po železnici a loďmi.Na koridoru Rýn – Mohan – Dunaj. Společnosti VTG a Chart Ferox připravují dva prototypy cisternového vagónu uzpůsobeného na přepravu zkapalněného zemního plynu (LNG). Každý by měl objemem nahradit dva kamiony. Do provozu budou uvedené ke konci letošního roku.

1 0
možnosti
VD

Tak "zbavit se závislosti", nebo "zbavit se nezávislosti"? Máte v titulku i v textu pokaždé něco jiného.

0 0
možnosti
MM

Považuji tento blog fakticky i eticky za nesmyslný. :-(

7 3
možnosti

To jsou zase kydy. Jestli se někdo snažil budovat "láskyplné vztahy" s Ruskem, bylo to Německo, které navzdory anexi Krymu dál pracovalo na své závislosti na ruském plynu výstavbou plynovodu Nord stream 2. Jak na to reagoval Putin, všichni víme. Takže ta svá moudra směrujte do Kremlu.:-)

5 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 435x
Píše zde články interpretující aktuální dění prostřednictvím přírodních zákonů.

Buduje Místo v srdci pro duchovní rozvoj nejen prostřednictvím Pobytů ve tmě. Více na: www.MistovSrdci.cz

Pro ty, kteří hledají odpověď na otázku "Co je smyslem života" chtějí žít naplněný život ve všech oblastech píše knihy, dělá kurzy. Více na: www.VladimirBohm.cz