Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J96a43n 90R64á18ž

27. 12. 2021 14:03

Inflace je přirozený jev, který vždy nastává, jakmile se dostane do nepoměru tržní nabídka zboží a služeb s přemírou peněz v oběhu. A to dnes nastalo jak v Evropě, tak i v USA a Kanadě. (Údaje z počátku prosince 2021 : Kanada 4,8%, USA 6,8% )

Je zcela nepřirozené, že při útlumu služeb a výroby v roce 2021, české banky hlásí l měsíc co měsíc vysoké nárůsty vkladů z privátních zdrojů. Ty nyní atakují hranici tří bilionů korun. Můžeme se tedy divit růstu inflace kterou pro první čtvrtletí 2022 odhaduje ČNB ve výši cca 7%?

0 0
možnosti
JK

Když on ten konzum a soutěživost má člověk v genech a posunuje se tak celý vývoj lidstva. Proti tomu existuje mnoho duchovních směrů, které nabádají k zastavení pokroku a spočinutí v duchovním rozjímání. Mnoho duchovních směrů si uvědomuje, že je to marné nabádání a tak nabádá k zastavení shonu aspoň na omezenou dobu (den, týden, měsíc). Vánoční svátky jsou toho důkazem.

Pro duševní zdraví je to jistě blahodárné, ovšem děti to nenakrmí, takže inflace se zastaví až to bude tak drahé, že to nikdo nekoupí. To je špatná zpráva pro střední třídu, která se stane chudinou a ještě horší pro chudinu, která bez pomoci nepřežije. Stali jsme se příliš bohatými s velkou kupní silou a korona nám omezila možnosti jak a za co utrácet. Přestalo se výrazně utrácet za služby a začalo se utrácet za materiální věci, kterých začal být nedostatek. Strčilo se do první kostky pracně nastavěného domina a už to jede. Může to duchovní síla zastavit?

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 435x
Píše zde články interpretující aktuální dění prostřednictvím přírodních zákonů.

Buduje Místo v srdci pro duchovní rozvoj nejen prostřednictvím Pobytů ve tmě. Více na: www.MistovSrdci.cz

Pro ty, kteří hledají odpověď na otázku "Co je smyslem života" chtějí žít naplněný život ve všech oblastech píše knihy, dělá kurzy. Více na: www.VladimirBohm.cz