Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"I když jsem nyní zdrav, mohl bych být někdy v budoucnu přenašečem viru."

Ovšem v momentě kdy se veřejně přiznává že očkovaný se může lehce infikovat a stejně lehce tak může vir šířit je toto velmi špatné zdůvodnění.

Navíc tím že se očkovaní netestují a nenosí roušky(třeba děti ve škole) navíc vir mohou šířit lehčej než neočkovaní.

3 0
možnosti

No já to v Kabale nenašel, ale s vašimi důvody i tak souhlasím:-)R^

0 0
možnosti

Příteli nezlobíme se na Vás, že jste se nechal naočkovat. Přijde čas, že se budete zlobit Vy na sebe, že jste to udělal, A my tu budeme pro to, abychom Vám pomohli. Možná, že budete mít štěstí a nebudete pomoc potřebovat.

Máte v textu poměrně dost nepravd. Ta první a základní: Pandemie není a nikdy v souvislosti s C19 nebyla. Nejenom věcně - nebyla ani epidemie, ale ani právně. Neexistuje žádný dokument, kterým by se vyhlásila. Stejně jako bez oddacího listu nejste ženatý, tak bez oficiální dokumentu není pandemie. Nikdo soudný by to také nepodepsal, že?

No a dál už se nabaluje jen lež na lež, aby se vše zatlouklo. Už na to upozorňují i děti ve škole. Viz zde:

https://sentenska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=775279

Přeji krásný den a nechte si prostor, ať Vám zrůdnost celé této akce dojde. Poškození jsme přeci všichni stejně. Chtějí nás rozdělit, poslat proti sobě a dál krást. Spojme se proti pravým viníkům.

4 2
možnosti
Foto

J18a16n 29Š40i95k

2. 9. 2021 11:21

Důvody pro Vaše rozhodnutí jsou stejné i u mě. V diskuzích se stále dokola motá vakcína není stoprocentní, kdo je očkovaný je přenášeč, atd.. Dle mého všechno vychází z toho, že tito diskutující očekávají nějaký zázrak v podobě stoprocentního léku, resp. vakcíny po letech zkoušek a studií. Jenže každý lék, dokonce i obyčejný vitamín C, není u každého100% účinný, a i Ibalgin má vedlejší účinky, zkrátka proto, že každé tělo reaguje jinak a svou roli může hrát dalších X faktorů. Nechápu proč by tomu mělo být u vakcíny jinak? Nevím ani o lékaři, který je zastáncem očkování a tvrdil by, že Vás vakcína stoprocentně ochrání. Stvořili jsme si svět, v kterém každý očekává dokonalost, krásu a stoprocentní fungování Všehomíra. Jenže to jen v televizních reklamách a na fotkách na Instagramu.

3 0
možnosti

"Udělejme za koronavirem Tečku"

Očkované děti nemusí nosit roušky. Při pozitivním nálezu ve třídě jsou neočkované děti poslány domů a očkované mohou dále, pořád bez roušek, být ve škole.

To není o tom že očkování není stoprocentní, je to tak vládními představiteli prezentováno.

Navíc očkování nelikviduje vir, to dělá náš imunitní systém. Proto třeba v případě že člověk prodělal nemoc, a jeho imunitní systém si s tím poradil (bezpříznakoví), tak u něj očkování nemá skoro žádný efekt.

2 0
možnosti
Foto

Vakcína vám je vpravena do svalu a nastaví systémové protilátky,IgG ale ne slizniční protilátky IgA. To vás ochrání před těžkou formy vedoucí k hospitalizaci a smrti, ale nechrání před mírnou a středně těžkou formou. Protože po očkování se hladina protilátek nastavila vysoko, stvořila se legenda o tom, že očkování je jedinou šancí jak s covidem bojovat. To není však pravda. Organismus si sám protilátky zreguluje, zda se virem opakovaně setkává , či nikoliv. Neexistuje žádné konkrétní číslo určující jaká má být hladina protilátek vysoká. Takže to covid tu bude s námi, jako chřipka, zda jsme očkování anebo ne.Ti, covid prodělali mají v těle dostatek protilátek a jejich očkování je zbytečné. Mají protilátky nižší než očkovaní , ale pestřejší, vytváří si v těle protilátky, nejen proti S proteinu , ale proti dalším antigenům Nehrozí jim vedlejší účinky, jako očkovaným. Pramen imunolog profesor Vojtěch Toth, viroložka Hana Zelená.

3 0
možnosti

Bohužel, nejen v Česku, ale i v některých jiných zemích se ukazuje, že kolem vlády se motají i "odborníci", kteří zastávají opačné názory než experti prestižních univerzit a výzkumných ústavů. Pokud např. v SRN, Rakousku, Švýcarsku, UK, USA aj. existují přesvědčivé studie, že imunita po prodělání nákazy chrání před všemi momentál. mutacemi viru líp než očkování, pak se člověk nemůže spoléhat jen na tvrzení ministra zdravotnictví, a veřejnoprávní média by měla umožnit veřej. diskusi před očima a ušima občanů - kdo z odborníků s odlišným názorem má věrohodnější argumenty. Izrael dosáhl podle zahranic. médií kolektivní imunitu očkováním, jenže existují důkazy, že infekci dnes šíří ti očkovaní (takže něco je špatně): v izrael. nemocnicích nyní byli s covid-19 z 60 % ti plně očkovaní, a jen z 30 % ti neočkovaní. Ti uzdravení z covidu tam byli zastoupeni minimálně.

0 0
možnosti

Izrael hlavně zčervenal pro částečně očkované, dvěma dávkami. Až po třech dávkách je člověk opět "bezinfekční".

0 0
možnosti

Bohužel, druhé před nákazou nechráníte, protože jste i přes očkování stejným přenašečem viru. Ochránil jste pouze a jen sebe před těžším průběhem onemocnění.

4 0
možnosti
Foto

Ale ani to ne, vakcína nemá 100% účinnost, co když bude zrovna ta menšina a stejně ho to skolí?

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 435x
Buduji Místo v srdci pro Pobyty ve tmě a Osobní rozvoj.
https://mistovsrdci.cz

Aktuálně připravujeme 7 denní bezplatnou výzvou "Tajemství poslední hodiny", aneb jak si nastavit cíle v životě, aby nejen náš den, ale celý život měl smysl.
https://osobnirozvoj.mistovsrdci.cz/vyzva-posledni-hodina