Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč se hermeticky uzavírá Izrael, když jsou tam nejvíce proočkováni? Protože se brání přílivu britské mutace viru. Na to, aby se epidemie zbavili, mají těch proočkovaných, i těch, co už covid prodělali, ještě pořád málo.

4 0
možnosti
Foto

A přínos dosavadního očkování? Podíl hospitalizovaných seniorů v Izraeli klesl do tří týdnů po očkování o 60 procent.

Jinak i německá vláda už uvažuje o omezení počtu letů do země téměř na nulu, aby zabránila šíření nakažlivějších variant koronaviru, přičemž se Berlín údajně inspiroval v Izraeli, který už podobné opatření zavedl.

5 0
možnosti

Důvod uzavření je jasný. Nekontrolovaně se to šíří právě tím očkováním;-)

0 1
možnosti

Horáková, na tohle jste přišla sama ?

0 0
možnosti

Účinnost vakcín zatím nebyla dostatečně ověřena, např. zda to bude v průměru skutečně oněch 90 - 95 % účinnosti, jak slibovali výrobci, klinic. studie trvaly příliš krátce a očkuje se nyní plošně taky jen krátce. Takže stále není jisté, kolik z očkovaných bude mít skutečně silnější imunitu a zda očkovaný nebude dál přenášet infekci na druhé. Patrně ještě dlouho bude muset lidstvo i s částečným proočkováním dodržovat různá opatření proti šíření infekce. Navíc se úplně neví, co s námi provedou ony mutace viru. Takže ke snížení míry nákazy ve státu nezbývá než průběžně více přitvrdit v různých opatřeních, pak zase trochu povolit atd. Potíž je, že nestihnete proočkovat najednou např. 60 - 70 % populace, další potíž je v tom, že u někoho se vakcína vůbec neujme nebo jen slabounce (např. u starších či s oslabenou imunitou).

0 0
možnosti

Vakcína společností Pfizer/BioNTech předčila očekávání, neboť po podání druhé dávky vykazuje takřka stoprocentní účinnost. Vyplývá to z údajů zveřejněných izraelskou zdravotní pojišťovnou Makabi. U toho mála pacientů, kteří se i přes očkování koronavirem nakazili, se projevily jen mírné příznaky. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 435x
Buduji Místo v srdci pro Pobyty ve tmě a Osobní rozvoj.
https://mistovsrdci.cz

Aktuálně připravujeme 7 denní bezplatnou výzvou "Tajemství poslední hodiny", aneb jak si nastavit cíle v životě, aby nejen náš den, ale celý život měl smysl.
https://osobnirozvoj.mistovsrdci.cz/vyzva-posledni-hodina