Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nemyslím, že to je konec sociálních sítí, naopak budou fungovat i v nějaké radikálně odlišné podobě.

Vy totiž, a s vámi mnozí další, zapomínáte, že vstupem do virtuálního prostoru té které sítě, se zavazujete dodržovat pro .tento prostor platná pravidla, což Trump hrubě porušil. Majitelé sítě mohou mít různé zájmy a důvody pro ban, ale určitě je jednou z pohnutek obava před soudním stíháním a sankce, což by v tomto konkrétním případě mohlo nastat.

2 0
možnosti
JK

Jestli sociální sítě skončí, nahradí je něco jiného, těžko se lidé vzdají něčeho, co mají rádi. A jen pro doplnění, tzv. cenzura byla na internetu dávno před sociálními sítěmi každé fórum mělo svého admina a "odpadkový koš".

2 0
možnosti
HH

přesně, akorát tenkrát nebylo tolik blbců, kteří by šířili nesmysly...bylo pár podivínů, ale jen jednotky...

1 2
možnosti
EH

Sociální sítě jsou hlavně pro mládežníky. Pokud se horda rozhodne, že přejde na zajímavější sociální síť, ty staré upadnou. Jenže nebude to kvůli svobodě, ale kvůli módě. Mládež chce zapadnout do stáda, ne vyčuhovat nějakými nepohodlnými názory.

Facebook už je celkem starý a pochybuji, že většina uživatelů je tam aktivních.

1 0
možnosti
HH

jenže kraviny, lži a nenávist šíří na sítích spíše střední generace a starší lidé, kteří jsou mimo realitu a věří každé p*čovině, jako, že je v testu na covid čip od Gtese...

Mladým je toto jedno

0 3
možnosti
HH

A to poslání sociálních sítí vychází z Vaší představy? Jestli máte potřebu soukromému subjektu diktovat, co má dělat, tak si založte vlastní subjekt a nechte tam exhibovat blbce a nácky dle libosti...

4 5
možnosti
Foto

1. To není bohužel možné, neboť “fašisticko-liberálně-demokratické” instituce to nikomu neumožní - viz např. kauza Parler vs. Google a Amazon.

4 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 435x
Buduji Místo v srdci pro Pobyty ve tmě a Osobní rozvoj.
https://mistovsrdci.cz

Aktuálně připravujeme 7 denní bezplatnou výzvou "Tajemství poslední hodiny", aneb jak si nastavit cíle v životě, aby nejen náš den, ale celý život měl smysl.
https://osobnirozvoj.mistovsrdci.cz/vyzva-posledni-hodina