Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Něco tak hloupého jsem tady už opravdu slouho nečetl. Osobně nepíši své blogy o bederních rouškách domorodců v Amazonii. Proč? Protože o nich vím "velké kulové". Stejně jako vy o sportu.

2 0
možnosti
Foto

Je vidět, že autor toho o světě moc neví

0 0
možnosti

I96v42o 26Ž28á61č65e71k

4. 1. 2021 10:48

Pane Bohme, opět jste nezklamal. Nepoučil jste, ale pobavil svou naivitou. Ani Vám nedošlo, že amatérský sport doplácí na tu epidemii víc než profesionální.

1 0
možnosti

To jsou zase kydy.Rv Sport není jen ten vrcholový. Kvůli koronaviru jsou zavřená všechna sportoviště, což má velký dopad na psychiku spousty (zejména mladých, ale nejen těch) lidí. Vyjadřovat nad tím uspokojení může jen úplný trouba (a to používám ten nejmírnější slovník).:-/

1 0
možnosti

Sportovat můžete i teď, koneckonců se tak i děje, jen lidé místo na ZS chodí bruslit na zamzlé rybníky, sjezdovky jsou podle reporáží v TV také plné lidí, jen nefungují vleky, ale vesele se bobuje, saňkuje apod.Sport sice není ten jen vrcholový, ale na nějaký zápas v dolní-horní asi nepřijde 10 tisíc diváků a nebude to přenášet celostátní TV.

0 0
možnosti

Kolik hektolitrů moralínu obsahuje ten článek? - Abych věděl, jakým množstvím jsem se omylem nechal postříkat. :-P

0 0
možnosti

to není ani tak o morálce jako o nepochopení ekonomických souvislostí

0 0
možnosti

Vždy se trvdilo (slavní sportovci, bafuňáři) že profeseionální sport se hraje pro diváky, dnes jsou prázdné stadiony a soutěže pokračují, ale možná že to tak bude navždy, sledovat sportovce pouze on-line, a my co jsme to zažili ještě budeme vzpomínat, jaké to bylo fandit a užívat si atmosféru zápasů naživo.

0 0
možnosti

profesionální sport se hraje pro diváky, ale ne pro ty na stadionu. Respektive ti na stadionu sice dělají závodníkům fajn kulisu, ale živí je diváci u obrazovek

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 435x
Buduji Místo v srdci pro Pobyty ve tmě a Osobní rozvoj.
https://mistovsrdci.cz

Aktuálně připravujeme 7 denní bezplatnou výzvou "Tajemství poslední hodiny", aneb jak si nastavit cíle v životě, aby nejen náš den, ale celý život měl smysl.
https://osobnirozvoj.mistovsrdci.cz/vyzva-posledni-hodina