Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tedy nevěříte v účinnost takových nástrojů modifikace poptávky, jakými jsou marketing. public relations a reklama?

0 0
možnosti

Mezi ty nadbytečnosti, Autore, bude jistě patřit i počítač na kterém jste psal a internet, který jste pro zveřejnění použil.

0 0
možnosti

;-D A kdo rozhoduje o tom, co je nadbytečné? Není to ten, který za to neutrácí peníze? Například, někdo považuje za nadbytečné hospody. Já je považuji za zcela nezbytné. Pro někoho jsou nezbytné salony, kde vám ostříhají psa. Já to považuju za nadbytečné, nemám psa. Atp.

0 0
možnosti

Zvítězí heslo:

nebojte se ručičky, Vás pracovat nenechám.

1 0
možnosti

V historii lidstva jsme měli už hodně mnohem horších katastrof. Hodně mnohem horších epidemií, kdy skutečně zahynula třeba polovina obyvatel některé oblasti. Měli jsme neúrody, které znamenaly skutečný hladomor, když nebylo při tehdejší dopravě možné dovážet potraviny ze vzdálených oblastí. Měli jsme války, přírodní katastrofy atd.

A pokaždé se lidé vrátili ke stejnému bažení po přepychu, který byl z hlediska příslušné doby zbytečným luxusem a v podstatě zátěží.

V první chvíli lidé skutečně zmoudří a pochopí, že nějaké ty opičárny nejsou potřebné, ale brzy jim otrne a vše se vrátí do starých kolejí.

Já osobně se domnívám, že lidé se v podstatě nemění. To, co dělali dříve, budou dělat zase. Samozřejmě s obměnou v tom smyslu, že jinak se žilo za Přemyslovců, jinak za první republiky a jinak se žije dnes, ale to jsou jen formy. Samotný princip zůstává stejný.

Do roka veškerá předsevzetí budou zapomenuta.

Ostatně už nyní můžete v těchto diskusích číst, jak někteří lidé považují za nepřijatelná některá omezení ohledně například cestování. Jestliže se s tím nejsou schopni smířit v době, kdy ty problémy stále ještě přetrvávají, tak tím méně si je vezmou k srdci natrvalo.

9 0
možnosti

Přesně tak.

Až na to cestování - nevím na co přesně narážíte, ale český zákaz vycestovat je naprostý úlet a ukázka totalitního uvažování. To neznamená, že by se snad lidé měli teď hned sebrat a začít cestovat, jen že je fundamentálně špatně zakazovat cestování VEN.

Každá země má mít samozřejmě právo zakázat turistům vstup DOVNITŘ a zrovna tak je správné navrátilcům přikázat povinné testování nebo je poslat do karantény. Ale zakazovat opuštění republiky a lá železná opona? A "vylepšení" toho opatření spočívá v tom, že občan se nyní může potupně domáhat jakési povolenky ve vážných případech? To je zcela špatně a čím dříve ten nesmysl zmizí, tím líp. Nehledě na to, že mimo turistiky existují i desítky dalších legitimních důvodů k opuštění republiky.

0 0
možnosti

P89e35t87r 80D96r98a84p11a61l

22. 4. 2020 13:18

no, jste poněkud utopista. Podle mě se nezmění zhola nic, vše se vrátí do starých kolejí. Ono totiž nedošlo(a snad ani nedojde) k takovým apokalyptickým problémům, které by změnily nějak významně jednání společnosti. naopak si myslím, že bude fungovat efekt nedobrovolné "abstinece", tedy po uvolnění bude po tom zbytném ještě větší poptávka

2 0
možnosti

Nějak jste zapomněl na řemeslníky a dělníky všeho druhu a řidiče, bez nich to opravdu jen chvíli-

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS