Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

...myslím, že jste chtěl naznačit, že když máme děti tak se nám "VE VĚTŠINĚ" změní priority, přestáváme být sobci, myslíme víc na své děti , než na sebe a snažíme se dělat pro ně lepší svět.... není to tak u všech, ale pokud jsem správnými rodiči tak se tak chováme - jen nevím zda to někdy v tom "rozmazlování dět nepřeháníme v jeich neprospěch - to je dilema "

0 0
možnosti

Paní Bulvová, dnešní rodiče, bohužel, vychovávají své ratolesti v duchu konzumu, takže i na výchovu pohlížejí jeho optikou. Zahlcují děti blbostmi, aby od nich měli pokoj. Ale to nejdůležitější, kus sebe, čas, a tedy nefalšovanou lásku, jim odpírají. Děti tak vyrůstají v necitlivé a sobecké jedince, jakými byli i jejich rodiče.

0 0
možnosti

Joseph Goebbels měl šest dětí a kam zavedl německý národ?

1 0
možnosti

Současný vývoj lidstva určitě nevstupuje do finální fáze, co se týká poznání (toho jak příroda a svět funguje), jste teprve na samém začátku (nějakých 1 až 5%) a vůbec to nesouvisí s tím, že máme zbraně, které dokáží náš svět (resp. naši planetu) zničit.

S bezdětnými vůdci je to také ošidné, třeba Hitler měl děti hned tři, jednoho syna ještě za první války s nějakou Belgičankou (jeho vnuk byl nedávno v jednom časopise) a po válce (když uprchl do Jižní Ameriky) pak ještě dvě dcery s Evou Braunovu.

0 0
možnosti

...ale pochybuji, že se Hitler kdy zhostil řádného, systematického rodičovství, na to byl velký narcis a sobec.

0 0
možnosti

Ano, přesně podle rčení "Po mně potopa". Nejsou sice takoví všichni bezdětní, ale mají k tomu nejblíže. Dávat a sloužit se nenaučili, jenom brát. Svým egoismem to bývají vlastně takové přerostlé, nezralé děti. Pokud však jde o politiky, jsou tito lidé velmi nebezpeční, protože vedou lidi (nejen) své země do záhuby.

Výborný článek, takže karma R^R^

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS