Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J97o44s31e77f 30P12o21t53r

9. 1. 2020 20:59

V Austrálii byly požáry vždy. Rostou tam eukalyptové lesy, stromy plné hořlavého oleje a stačí málo, aby vzplály. Dokonce musí vzplát, protože eukalyptová semena potřebují projít ohněm, a pak teprve vyklíčí.

Samozřejmě, že k těm dnešním rozsáhlým přispěla změna klimatu, pravděpodobně kombinace vesmírných vlivů a zvyšování CO2.

1 0
možnosti

Je znám jeden pokus s krysami. Připravili jim luxusní podmínky, spoustu žrádla i zábavy. Krysy se množily - do nějakého kritického stavu. Po dosažení toho stavu se začly navzájem zabíjet, samičky byly agresivní, samečci ztratili o samice zájem a věnovali se svým kožíškům. Celá populace nakonec vychcípala.

Mám takový dojem, že s lidmi je to dost podobné.

0 0
možnosti

J33a56n 98R16á81ž

9. 1. 2020 19:03

Za požáry v Austrálii může nadměrné používání plastů. To prohlásila už brzo sv. Gréta a vydala se prý na plachetnicí do Sydney tuto zemi zachránit. To jsem dnes vyčetl na netu a vzhledem k tomu, že celé dění kolem této potrhlé holčiny je naprosto absurdní, neumím rozlišit, zda je to pravda nebo Fake News.

1 0
možnosti

Prostě ať děláte co děláte, blíží se apokalypsa a mocná matka příroda vás sežere zaživa.

Rv

1 0
možnosti

Také občas blouzním...

2 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 435x
Píše zde články interpretující aktuální dění prostřednictvím přírodních zákonů.

Buduje Místo v srdci pro duchovní rozvoj nejen prostřednictvím Pobytů ve tmě. Více na: www.MistovSrdci.cz

Pro ty, kteří hledají odpověď na otázku "Co je smyslem života" chtějí žít naplněný život ve všech oblastech píše knihy, dělá kurzy. Více na: www.VladimirBohm.cz