Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Teď ještě zkuste vysvětlit, proč jsou nože takový problém zrovna v Británii a ne třeba u nás, i když zpravodajství z konfliktů nebo zbrojní výroby bude srovnatelné množství?

A dodatek - proč v Británii, kde je nošení nožů zcela zakázané a ne u nás kde můžu chodit po ulici třeba s deseti noži libovolné velikosti.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji pane Viktore za váš komentář a dotaz. Současný stav vývoje společnosti, rozpínajícího se egoismu, se projevuje různě na různých místech v odlišných formách.

Tento projev je vlastně projevem přírody která na nás působí vzrůstajícím tlakem skrze tyto incidenty a neštěstí, abychom změnili jako lidstvo své chování.

0 0
možnosti
JM

a tito výrostci nás mají za podlidi... Proto jsme v jejich očich legalni cile

2 0
možnosti
Foto

Presne toto hovorí Tommy Robinson a preto sa ho chystajú zavraždiť - teda nie zavraždiť, len legálne odsúdiť a umiestniť do väzenia k islamský radikálom. Viď moje články.

0 0
možnosti
OP

Snaha z vaší strany tu je, jen vám došlo či nedošlo, že noži útočí jak na rodilé Brity tak na sebe navzájem především muslimští výrostci, kteří se drony, moderními zbraněmi a dalšími technickými vymoženostmi nezabývají. Vychovávají je jejich frustrovaní rodiče a imámi s tradičními muslimskými klapkami na očích a nemají ani v nejmenším úmysl vychovávat jinak. Řešení není u této populace ve vzdělání, oni se musí napřed bát - tomu totiž rozumí.

6 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 435x
Píše zde články interpretující aktuální dění prostřednictvím přírodních zákonů.

Buduje Místo v srdci pro duchovní rozvoj nejen prostřednictvím Pobytů ve tmě. Více na: www.MistovSrdci.cz

Pro ty, kteří hledají odpověď na otázku "Co je smyslem života" chtějí žít naplněný život ve všech oblastech píše knihy, dělá kurzy. Více na: www.VladimirBohm.cz