Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J64o22s10e14f 18P89o47t86r

3. 12. 2018 19:39

Žijete ve falešné virtuální realitě, když tvrdíte :".....ale z hlediska vývoje lidstva je to stav k němuž nás příroda tlačí". V první řadě, lidstvo je geneticky uniformní, to dokazuje , že v lidském rodě neexistuje žádný vývoj, veškeré rozdíly mezi lidmi jsou kulturního rázu. Dále se mluví o tom, že člověk je propuštěnec přírody. Vyšel z ní, ale nyní s ní nemá nic společného, a vůbec nepřichází v úvahu, že by nás příroda k něčemu tlačila, je to jen a jen na rozhodnutí lidí.

Každý člověk má vrozený smysl pro duševní přesah. Dokonce věda pro tento smysl objevila mozkové centrum, které se aktivuje, když člověk se zabývá svým světovým názorem, odkud je, proč je, kam jde. Problém je v tom, že vytvořený "světový názor" je integrální součástí osobnosti, ten názor bývá silnější než pud zachování života, a sexuální pud a nutí jednotlivce, a pokud se jednotlivci pod společným praporem spojí, nutí i společnost k touze dominovat a svůj názor ostatním vnutit.

To můžete vidět na každém kroku, naše společnost nenávistně rozdělená na Zemanovce a Anti..rozdělená společnost v USA, islámský terorismus, v době expanze komunistického hnutí, přesvědčení komunisté, ateisté, umírali v boji s písní na rtech ...

Lidská společnost je boj ideí a nikdy zde nebude mír. Vyplývá to z lidské přirozenosti.

0 1
možnosti

Dle Kabaly.... skutečný egoista není primitivní člověk s úzkým obzorem, u kterého je jediné přání - jak co nejrychleji dostat všechna přístupná potěšení světa - ale vysoce vyvinutá osobnost. Skutečného egoistu nenaplňuje to, co naplňuje většinu lidí, vždy potřebuje víc. Skutečný egoista je rychle zklamán tím, co mu nabízí život a pokračuje v hledání. Jeho hlavní otázka je, v čem je smysl existence. Odmítá věřit, hledá vlastní zkušenosti a omluvu tohoto zdaleka ne dokonalého světa.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS